Loading...

Välkommen som leverantör till Redig Mat från Trakten!

Registrera dina Redig Mat-produkter här

För dig som är leverantör till ICA Maxi

Du som redan är leverantör till ICA Maxi och har varor som kvalar in under varumärket Redig Mat från Trakten kan enkelt registrera dem här. Då kommer produkterna med i vårt register över Redig Mat från Trakten och blir synliga i samband med marknadsföring samt i butik tillsammans med varumärket.

Fyll i formuläret nedan samt ladda upp bild på innehållsförteckning, etikett och på din signatur.

  Innehållsförteckning*

  Etikett på produkten*

  Signatur*

  Ladda gärna upp din logotyp här (format: png, pdf, eps, svg) och en eller flera produktbilder i god upplösning. Dessa kan komma att användas för marknadsföring av din produkt i ICA Maxis kanaler.

  Jag försäkrar att de produkter jag registrerar faller inom ramarna för Redig Mat från Traktens kriterier. Det åligger mig som leverantör att vid förändringar i produktens innehåll som inte längre kvalificerar produkten som Redig Mat, kontakta oss för utträde ur registret.*

  När du fått bekräftelse från oss har vi lagt in dina produkter i databasen och du kan kontakta de Maxibutiker i Sydost du vill sälja till.

  För dig som inte är leverantör till ICA Maxi

  ICA har en samlad leverantörssida med information kring hur man går tillväga för att nå ut till de 1 300 ICA-butikerna som finns runtom i landet.

  www.icagruppen.se/leverantorer – klicka dig in där och följ instruktionerna för att göra affärer direkt med butik. När du är godkänd och inlagd i ICAs orderportal så kan du använda formuläret ovan.

  Hur får jag med mina produkter i ICA Maxis e-handel?

  I och med pandemin så har fenomenet att handla online växt sig allt större. För dig som livsmedelsproducent, oavsett om du är småskalig eller storskalig så finns det vägar in till ICA Maxis e-handelssystem.

  Om du vill ha med din produkt i e-handelsportalen så finns det idag olika möjligheter:

  1. Du kan registrera din produkt hos företaget Validoo. När du väl har din produkt där så kan flera olika butiker använda den i sin e-handel. Läs mer på Validoos hemsida.
  2. Ditt andra alternativ är att registrera din produkt i ICAs egna e-handel

  I filmen nedan beskrivs hur du som leverantör gör för att få med dina produkter i ICAs leverantörsportal och i e-handelssortimentet. Redigt välkommen till oss!